Der var engang en lille cannabis plante, der stod i en have og var omgivet af andre planter og blomster. Men cannabis planten var anderledes end de andre planter, fordi den havde en særlig mission. Den ville gerne fortælle menneskene, hvor godt cannabis egentlig var for mange forskellige ting.

Cannabis planten begyndte at tale til de andre planter i haven, og spurgte om de nogensinde havde prøvet at ryge cannabis eller bruge det til medicinske formål. De andre planter svarede, at det havde de aldrig prøvet, og at de faktisk havde hørt mange negative ting om cannabis.

Men cannabis planten lod sig ikke slå ud. Den vidste, at cannabis kunne hjælpe med at lindre smerter, mindske stress og angst, og endda hjælpe med at behandle alvorlige sygdomme som kræft og epilepsi.

Cannabis planten begyndte derfor at tale højt, så menneskene i nærheden kunne høre den. Den fortalte om alle de fantastiske ting, cannabis kunne gøre, og hvor vigtigt det var at give cannabis en chance.

Menneskene lyttede til cannabis planten, og de begyndte langsomt at ændre deres holdning til cannabis. De begyndte at undersøge mere om planten, og de opdagede snart, at cannabis virkelig kunne gøre en stor forskel i deres liv.

Cannabis planten var glad for at have hjulpet med at ændre menneskenes holdning til cannabis. Den fortsatte med at vokse og sprede sit budskab til andre planter og mennesker, og den vidste, at dens mission var langt fra slut.