Virksomheden

SweetWeedSpot ApS
Godthåbsvej 34
4800 Nykøbing Falster
CVR: 43990772

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms. Betaling kan ske via vores hjemmeside. 

Levering

Vi leverer vores produkter i hele Danmark og Sverige med PostNord. 

Produktets vægt

Den oplyste produktvægt er kun vejledende. Der kan forekomme udsving på helt op til over 20% afhængig af hvor længe produktet får lov at ligge inden brug. 

Ansvar

SweetWeedSpot tager ikke ansvar for, hvordan køberen bruger vores produkter. Vi opfordrer på ingen måde til, at vores produkter bruges som rusmidler. Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at vores produkter ikke er beregnet til direkte indtagelse eller rygning. For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at alle vores produkter sælges som potpourri, duftvæsker, røgelsespinde eller souvenirs, da de ikke i Danmark er godkendt som hverken mad, tobak eller medicin.  

Returnering af varer

Selvom vores cannabisprodukter ikke er godkendt som medicin i Danmark, har vi alligevel valgt at følge en returneringsproces, der sikrer, at produkterne ikke kan “forurenes” før de returneres. Læs mere om vores returneringspolitik -> 

Databehandling

Vi gemmer de data, som køberen indtaster i forbindelse med en bestilling. Køberen kan anmode om at få slettet data ved at skrive en email til [email protected]. Læs mere om vores behandling af personoplysninger -> 

Klagemuligheder

Hvis køberen ønsker at klage over vores produkter eller service, kan de sende en email til [email protected]

Kontakt

Virksomheden kan kontaktes på det telefonnummer, der er oplyst på forsiden af vores hjemmeside. 

Ændringer

SweetWeedSpot kan til enhver tid ændre disse handelsbetingelser. 

Aldersgrænse

Det er forbudt for personer under 18 år at benytte denne hjemmeside. Hvis SweetWeedSpot bliver vidende om, at en bruger er under 18 år, vil kontoen blive lukket og en evt. ikke leveret ordre, vil ikke blive leveret. 

Lov og værneting

Enhver tvist med SweetWeedSpot afgøres ved byretten i Nykøbing Falster under dansk lov.